| brands | Furore |
|---|---|
| Pakiranje | 250 g, 1300 g |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Marmelada For Cheese Only
- Paprika & Chilli mustard sauce 250g, 1300g
Paprika & Chilli mustard sauce 250g, 1300g
Kombinira se sa tvrdim i polutvrdim sirevima, mekim sirevima.
Model: 7037
Categories: Marmelada For Cheese Only, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: furore, marmelade, marmelade za sireve, umaci, umaci za sireve
Related Products
Pomodoretta Napoli sauce 2600g
Fina i mirisna pulpa od rajčice začinjena maslinovim uljem, lukom, bosiljkom, češnjakom, raznim začinskim biljem i paprom. Umak ili šalša, gotov je proizvod, spreman za korištenje kakav jest i nudi mnoga rješenja u pripremi jela. Umak postaje još bogatijeg okusa...
Marelica sa bademima gourmet souce 250 g, 1300 g
Idealno se slaže uz Feta sir, Kozje sireve, tvrde i polutvrde sireve.
Tartufata 170g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Umak od vrganja 500g (bez glutena)
Krema od vrganja kao gotov umak spreman za upotrebu ili tek dio kreativnog jela. Umak sadrži fino mljevene vrganje prepoznatljivog okusa i arome. Uz jednostavnu pripremu idealna je baza tjesteninama, njokima, raznim prilozima ili kao umak uz meso. Od umaka...
Salsa od sušenih rajčica 530g
Usitnjena sušena rajčica povezana sa uljem, inćunima, bosiljkom i češnjakom čine ovu ukusnu salsu idealnu za umake, focaccie, bruschette ili sendviče.
Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
0 out of 5
0 review(s)Pesto alla Genovese umak sa bosiljkom Genovese D.O.P. 950g
Odabir jedinstvenog sastojka, koji priča priču o uzbudljivoj zemlji poput Ligurije, omogućit će vam da se istaknete i kreirate jedinstvene okuse koji će osvojiti one koji probaju vašu hranu. Karakterizira ga intenzivna aroma zbog namirnica od kojih je pripremljen. Najbitniji...















