| Pakiranje | 6 komada / karton |
|---|
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Punjeni specijaliteti
- Papričice punjene tunom 1000g- (cca 46 kom)
Papričice punjene tunom 1000g- (cca 46 kom)
Blago pikantne crvene papričice punjene namazom od tune koja sadrži finu tunu, file inćuna, kapare i peršin. Mali zalogaji pripremljeni od jedne vrste namirnica koji okusom i izgledom obogaćuju one bites ponudu predstavljaju nepogrešiv odabir za samostalno serviranje dok su varijacije pripreme uz druge namirnice na ovu temu zaista mnogobrojne. Moderna gastronomija unazad nekoliko godina uvela je termin finger food kako bi obuhvatila sve veći broj jela koji se jedu u jednom zalogaju.
Model: 207
Categories: Punjeni specijaliteti, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: bez glutena, paprika, punjeni specijaliteti, tapas
Related Products
Crveni grah kidney 2500g
Upotreba crvenog graha u kulinarstvu je zaista svestrana. Može se koristiti u hladnim i toplim jelima. Dobro je poznat kao glavna namirnica popularnog chili-ja, a također se koristi u raznim složencima i salatama. Crveni grah je neizostavan sastojak dobro poznate...
Umak od pistacija 520g (bez glutena)
Neodoljivo ukusan umak proizveden u Sicilij u zemlji gdje raste najbolji pistaciji na svijetu. Pistaciji 51%, suncokretovo ulje, sol i bijeli papar, svi sastojci su izvorni i čine ukusnu krema pogodnu za pripremu slanih i slatkih jela.
Kukuruz šećerac 1870g/ 1775g
Šećerac ima sočna, hrskava i ukusna zrna zlatne boje. Kukuruz šećerac može učiniti bitnu razliku u okusu, ali i izgledu jela. U kombinaciji s paprikom, mrkvom, graškom ili lukom, na pizzama ili u salatama, umacima ili tortillama jednostavno oduševljava! Termički...
Krema Panna Cotta 560g
Panna cotta jednostavan je desert sačinjen od nekoliko osnovnih sastojaka: mlijeka, slatkog vrhnja, šećera i želatine. Domovina panna cotte je Italija od kuda se ovaj kremasti desert proširio diljem svijeta i stekao planetarnu popularnost. Iako se može jesti iz posudice...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Pesto alla genovese 500g
Ovaj talijanski specijalitet je spreman odmah za korištenje. Idealan je za umake za sve vrste tjestenina, za razne preljeve, dekoriranje pizza i bruschetta.















