Listovi kapara savršeno idu uz bruskete, kanape sendviči, tjestenina s plodovima mora, kozice, škampi, zatim ribe poput tune, bonide, skuše i sabljarke.
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Dalmatinski luk ukiseljen u kvasini. Izrađeno po tradicionalnoj recepturi. Ovaj spoj idealan je dodatak za mesne nareske, sireve i hladne plate. Volumen: 720ml
Miris im je topao i blag, a okus taman trpak i aromatičan. Karakterističan okus kapara uz doziranu notu žestine daje zaista neobičnu aromu raznim umacima, salatama, tjesteninama, ribi i mesu, upotpunjujući tako mediteransku plejadu okusa. Kapari trebaju biti zatvoreni, maslinasti...
Ova izvanredna mješavina origana, vriska, maslinovog ulja, mirte i sezama stvara neodoljivu harmoniju okusa i mirisa. Dodajte magiju svakom jelu s ovim egzotičnim začinom koji će transformirati vaše kulinarsko iskustvo. Sa svakim zalogajem, osjetit ćete bogatstvo Mediterana i egzotične note...
Ukiseljeni motar donosi osvježavajuću ravnotežu blage kiselosti i prirodne slanosti, obogaćujući jela prepoznatljivim aromatičnim karakterom. 🍽️ Savršeno nadopunjuje riblja i mesna jela, svježe salate, umake i marinade, a idealan je i kao delikatesni dodatak kanapeima ili plati s morskim plodovima....
ZA'ATAR – kombinacija začina i trava Bliskog Istoka Autentična mješavina timijana, sezama i sumaka donosi prepoznatljive okuse Bliskog Istoka u svaki jelovnik. Idealan za salate, jaja, sireve, piletinu, povrće, peciva i kruh, Za'atar podiže okus i najjednostavnijih jela. Savršen je...