Listovi kapara savršeno idu uz bruskete, kanape sendviči, tjestenina s plodovima mora, kozice, škampi, zatim ribe poput tune, bonide, skuše i sabljarke.
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Ova izvanredna mješavina origana, vriska, maslinovog ulja, mirte i sezama stvara neodoljivu harmoniju okusa i mirisa. Dodajte magiju svakom jelu s ovim egzotičnim začinom koji će transformirati vaše kulinarsko iskustvo. Sa svakim zalogajem, osjetit ćete bogatstvo Mediterana i egzotične note...
Ukiseljeni motar donosi osvježavajuću ravnotežu blage kiselosti i prirodne slanosti, obogaćujući jela prepoznatljivim aromatičnim karakterom. 🍽️ Savršeno nadopunjuje riblja i mesna jela, svježe salate, umake i marinade, a idealan je i kao delikatesni dodatak kanapeima ili plati s morskim plodovima....