Listovi kapara savršeno idu uz bruskete, kanape sendviči, tjestenina s plodovima mora, kozice, škampi, zatim ribe poput tune, bonide, skuše i sabljarke.
Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Listovi kapara u maslinovom ulju dolaze nam s otoka Pantelleria, smješten južno od Sicilije. Pažljivo odabrani listovi kapara, čvrsti i hrskavi, ugodne oštrine s pravom ravnotežom između ljutih i aromatičnih okusa. Osim što imaju dobar okus, na tanjuru izgledaju sjajno!...
Sirup od divlje bazge savršen je izbor za koktele, hugo, spritz od cvjetova bazge, gin & tonic, posebno deserti poput panna cotte, slastičarske kreme i sl. Volumen: 750ml
Ove smokve kuhane u vinu i začinima savršeno se slažu sa sirevima ili u sastavu slastičarskih krema i biskvita te kao dodatak semifredu ili sladoledu. Volumen: 720ml
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...