- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Pinsa Romana, focaccia, kruh i grissini
- Kruh za bruschette 400g
Kruh za bruschette 400g
Kruh s maslinovim uljem za velike bruschette. Pakiranje sadrži 4 feta (jedna 100 gr).
Idealano za pripremu odličnih bruschetta, brzi i zgodan snack za aperitive ili topla predjela.
U kombinaciji s različitim kremama, mozzarellom, povrćem, gljivama, sušenim rajčicama, maslinama, pršutom ili pancetom, dimljenim lososom, tunom ili račićima ili što god vam se čini ukusnim… samo se kratko zapeče!
Categories: Pinsa Romana, focaccia, kruh i grissini, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tags: couver, tapas
Related Products
Grissini sa maslinovim uljem 450g (25 x 18g)
Grissini sa maslinovim uljem i zrnima soli.
Šparoge zelene 660g/ 385g
Stabljika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...
Tartufata 170g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Češnjak- marinirani 1000g
Ukusan i hrskav češnjak sa blagom prirodom aromom bez neugodnog mirisa. Pripremljen prema jedinstvenoj metodi uz dodatak začina i rajčice. Plodovi češnjaka su zdravi i cijeli. Proizvod je specifičan i dobro prihvaćen od strane gosta tako se udomaćio u mnogim...
Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g
Crne sitne kalabrijske masline obogaćene sjemenom koromača i extra djevičanskim maslinovim uljem koje daju živost ovoj posebnoj deliciji. Začinjen i snažnog okusa, savršen namaz za finger food kreacije, bruschette ili tradicionalne panuzzo sendviče.
Kapari u octu 560g/340g
Miris im je topao i blag, a okus taman trpak i aromatičan. Karakterističan okus kapara uz doziranu notu žestine daje zaista neobičnu aromu raznim umacima, salatama, tjesteninama, ribi i mesu, upotpunjujući tako mediteransku plejadu okusa. Kapari trebaju biti zatvoreni, maslinasti...
















