| brands | D'Amico |
|---|---|
| Pakiranje | 400 g/ 240 g |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Namazi, umaci i salse
- Krema od pistacija, 600g (20% pistacija)
Krema od pistacija, 600g (20% pistacija)
Slatka krema od pistacija idealna za punjenje kroasana, palačinki, pizza, tartova, kao i svih vrsta slastičarskih i pekarskih proizvoda.
Može se koristiti i kao preljev/ topping.
Categories: Deserti, Namazi, umaci i salse
Tags: bez glutena, pistacijo
Related Products
Krema od četiri vrste sira 800g
Cheddar, Ementaler, Parmigiano Reggiano i Fontina čine gustu ukusnu krema od četiri vrste sira. Složili smo se da je proizvod dobro osmišljen, a glavne su mu odlike mirisna aroma i jedinstvena receptura koja pruža jako fini, zanimljiv okus. Osim kao...
Meso rakovice – grancigula 170g/121g
Meso rakovice, grancigula ili crab meat. Crvenkasto bijele boje, pažljivo očišćena od ostataka raka i ljuskica. Konzervirana je u blagoj salamuri koji uz dodatak ribljeg temeljca postaje prava poslastica. Isprobali smo tri klasična recepta; na rižoto, u umaku od temeljca...
Umak od vrhova šparoga 500g (bez glutena)
Ukusna bezglutenska krema od svježih šparoga visoke kvalitete karakterističnog okusa i mirisa čija je sezona od ožujka pa sve do lipnja. Umak sadrži vrhove šparoga, a idealna je baza za pripremu jela od tjestenine, ukusnih preljeva mesnih jela, dekoriranje pizza...
Kapulice crvene u vinskom octu 2500g/ 1500g
Crvene izdužene kapulice prirodno su slatke, a bojom i izgledom dominiraju na tanjuru. Kao namirnica izuzetno je svestrana u kombiniranju s mnogim jelima, od hladnih plata, ukusne dekoracije, priloga ili kao dio toplog jela na žlicu. Nekako podsjeća na stara...
Pesto alla genovese 500g
Ovaj talijanski specijalitet je spreman odmah za korištenje. Idealan je za umake za sve vrste tjestenina, za razne preljeve, dekoriranje pizza i bruschetta.
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...














