| Pakiranje | 1 komada (4*250g) |
|---|
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Deserti
- Krema Choco Mousse 1000g
Krema Choco Mousse 1000g
Ova mješavina dodavanjem hladnog mlijeka i kratkim miksanjem pretvara se u mekani, lagani i pjenasti mousse. Dovoljno je reći da nakon pripreme kuhinja još dugo i neodoljivo miriše po najukusnoj čokoladi. Priprema je jednostavna bez termičke obrade. 250 grama praška umiksa se sa 0,50 litara hladnog mlijeka za 12 porcija.
Categories: Deserti, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: deserti, robo
Related Products
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Mini kruške u sirupu 420g/ 210g (6/7/8 kom u lim.)
Male su, slatke i mirisne. Plod im je oguljen, čvrst i s peteljkom. Bogatog su voćnog okusa a idealne su u pripremi slastica ili rezane na četvrtine i servirane u čaši s ohlađenom viljamovkom.
Riža parboiled- 1000g
Parboiled riža je tehnološki obrađena riža. Priprema se posebnim postupkom parenja i tlačenja da bi se sačuvali hranjivi sastojci odnosno neoljuštena se riža prije valjanja namače, kuha, suši i zatim ljušti. Namakanje traje od nekoliko sati do nekoliko dana, pri...
Umak od pistacija 520g (bez glutena)
Neodoljivo ukusan umak proizveden u Sicilij u zemlji gdje raste najbolji pistaciji na svijetu. Pistaciji 51%, suncokretovo ulje, sol i bijeli papar, svi sastojci su izvorni i čine ukusnu krema pogodnu za pripremu slanih i slatkih jela.
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...



















