Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Osvježite svoje nepce sa sočnom shawarmom! Tajna mješavina začina obavija sočne komade mesa u savršenom omotu. Započnite svoje kulinarsko putovanje i okusite pravu eksploziju okusa. Doživite autentičan okus Mediterana u svakom zalogaju! Težina: 80g
Ove smokve kuhane u vinu i začinima savršeno se slažu sa sirevima ili u sastavu slastičarskih krema i biskvita te kao dodatak semifredu ili sladoledu. Volumen: 720ml
Ova izvanredna mješavina origana, vriska, maslinovog ulja, mirte i sezama stvara neodoljivu harmoniju okusa i mirisa. Dodajte magiju svakom jelu s ovim egzotičnim začinom koji će transformirati vaše kulinarsko iskustvo. Sa svakim zalogajem, osjetit ćete bogatstvo Mediterana i egzotične note...
Ručno ubrani, osušeni i prosijani origano. Ovaj origano vrhunske je kvalitete i koristi se za pizze, peciva, salate, kuhana jela poput ragua i dodatak ribljim jelima, umaku od rajčice, u rižotima i tjestenini. Težina: 35g