| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada/ karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Ostalo konzervirano povrće
- Jalapeno papričice– kolutići 780g/450g
Jalapeno papričice– kolutići 780g/450g
Ljuti dodatak za ukusne i spicy meksičke specijalitete! Jalapeno papričica jedna je od najpoznatijih čili papričica i često se koristi u meksičkim specijalitetima. Jedinstvenog su ljutog okusa i jako su ukusne u kombinaciji s tacosima, u tortiljama a na pizzama izgledaju odlično. Sada su jako popularne u kombinaciji s nachosima, sirom i raznim umacima.
Model: EB308
Categories: Konzervirano povrće, Ostalo konzervirano povrće
Tags: bez glutena, jalapeno papričice, nachosi, robo, spicy, tacosi
Related Products
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Artičoke srca grillana u ulju 750g/ 450g
Od branja do čišćenja i pripreme za grilanje sve se radi ručno. Rezultat je ukusno srce artičoke punog i pomalo slatkastog okusa. Često se servira kao prilog uz meso sa žara ili kao komponenta složenijih salata.
Crveni grah kidney 2500g
Upotreba crvenog graha u kulinarstvu je zaista svestrana. Može se koristiti u hladnim i toplim jelima. Dobro je poznat kao glavna namirnica popularnog chili-ja, a također se koristi u raznim složencima i salatama. Crveni grah je neizostavan sastojak dobro poznate...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Artičoke alla romana/ sa stabiljkom 750g/ 385g
Artičoke sa stabljikom kuhane s peršinom i češnjakom u suncokretovom ulju, spremne za konzumaciju. Tradicionalno jelo rimske kuhinje izvrsno nadopunjuju moderne ideje.














