| brands | D'Amico |
|---|---|
| Pakiranje | 400 g/ 240 g |
- Home
- Konzervirano povrće
- Ostalo konzervirano povrće
- Grilano povrće u suncekretovom ulju, 1000g (patliđan, tikvica, paprika)
Grilano povrće u suncekretovom ulju, 1000g (patliđan, tikvica, paprika)
Grilani patlidžan, paprika i tikvice, u marinadi s češnjakom, peršinom, suncokretovim uljem i raznim aromatičnim začinima čine savršen spoj. Patlidžani otkrivaju svoju meku i kremastu teksturu, a paprike svoj intenzivan i lagano dimljen okus.
S druge strane, tikvice odaju nježnu konzistenciju i svjež okus.
Želite se odmaknuti od klasike? Dodajte Vašim sendvičima, pizzama, tortiljama ili salatama ovo grilano marinirano povrće i uživajte u bogatim okusima.
Categories: Konzervirano povrće, Ostalo konzervirano povrće
Tags: belotti, bez glutena, grilano povrće
Related Products
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Taggiasche masline u salamuri 950g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke. Maslina za couvert,...
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.














