- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Tjestenine
- Fregula sarda tostata – pasta Morelli, Toscana 500g
Fregula sarda tostata – pasta Morelli, Toscana 500g
Fregula ili fregola, ova originalna tjestenina sa Sardinije proizvedena je od durum pšenice, provlačena kroz brončane kalupe, osušena na niskoj temperaturi i tostirana. Specifična metoda obrade i tostiranja daje jelima posebnu aromu, što ovu tjesteninu čini prikladnom za sljubljivanje s bilo kojim umakom. Savršeno hvatajući umak zahvaljujući svojoj dubokoj teksturi i stvarajući idealnu ravnotežu okusa izvrsna je alternativa riži i kvinoji.
Sipe, lignje, školjke, rajčice prve su asocijacije kada netko spomene fregolu ali znamo da se može upariti s bezbroj drugih namirnica i velik je broj dostupnih recepata s gljivama, kobasicama, tikvicama i pecorino sirom.
Jeste li ikada kušali fregolu?
Categories: Tjestenine, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tag: tjestenine
Related Products
Aceto Balsamico BIANCO 500ml
Okus je nježan i delikatan, a miris intenzivniji, savršen za aromatiziranje i obogaćivanje bezbrojnih recepata. Neki kuhari radi vizualnog izgleda jela preferiraju svijetli aceto.
Spaghetti (Ø 1,70mm ), 500g
Al dente 8 minuta. Spaghetti Pastificio Di Martino su vrlo kvalitetan proizvod, 100% talijanska pšenica. Klasični špaghetti, duljine oko 25 centimetara i promjera oko 1,7 milimetara. Kad je riječ o špaghettima, svakako su najpopularniji recepti na bazi rajčice i bosiljka,...
Mezzi Rigatoni (Ø 0,8mm), 500g
Al dente 9 minuta. Mezzi Rigatoni Pastificio Di Martino pravi su užitak za ljubitelje tradicionalne talijanske tjestenine. Napravljeni od 100% visokokvalitetne talijanske pšenice, ovi polu-rigatoni savršeni su za one koji traže ukusno i hranjivo jelo. Format, duljine otprilike 3,5cm i...
Bucatini (Ø 2,70 mm ), 500g
Al dente 10 minuta. Bucatini iz Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen od 100% talijanske pšenice prvog izbora. Zahvaljujući pažljivom odabiru sirovina i desetljećima iskustva u obradi tjestenine, ovi se Bucatini ističu svojom konzistencijom, mirisom te jedinstvenim i...
Conchiglioni
Velike školjke koje se obično pune i zapeku. Odličan oblik tjestenine za testiranja raznih recepata i punjenja, u pećnici se kratko zapeku a na tanjuru uvijek izgledaju atraktivno. Al dente 15 minuta















