- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Riba i riblji proizvodi
- Crnilo sipe, 230g
Crnilo sipe, 230g
Glavna karakteristika našeg crnila sipe koju su kuhari primijetili je minimalna slanost.
Crnilo sipe koristi se u rižotima i jelima s tjesteninom, koja unaprjeđuje svojom crnom bojom i jedinstvenom aromom.
Osim rižota i tjestenina, kojih se svi odmah sjetimo čim čujemo riječ sipa, od njih se može spremiti i izvrstan ragu za kojeg je također potrebna upravo ova namirnic
Categories: Razno, Riba i riblji proizvodi, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: crnilo sipe, riba, ristoris
Related Products
Puževi naturale 850g/450g- bez kučice
Puž je zahvalna namirnica u kuhinji jer podnosi mnoge različite začine i aromatično bilje, i lako se sparuje s različitim vinima. Ukoliko nikad do sada niste pripremali ili jeli puževe, svakako preporučujemo da isprobate
Papričice punjene ricotta sirom i kaparom 1000 – (cca 48 kom)
0 out of 5
0 review(s)Papričice punjene ricotta sirom i kaparom 1000 – (cca 48 kom)
Čvrste i sočne pri zagrizu s mekanim i ukusnim punjenjem od ricotta sira i kaparom. Mali zalogaji pripremljeni od jedne vrste namirnica koji okusom i izgledom obogaćuju one bites ponudu predstavljaju nepogrešiv odabir za samostalno serviranje dok su varijacije pripreme...
Inćuni- fileti slani u ulju 680g
Svima koji vole slane okuse morskih plodova inćuni su gurmanska poslastica. Fileti su dugi i čvrsti, lijepe svježe boje i uredno očišćeni od kostiju. Njihov je jak okus pogodan za pripremu raznih ukusnih recepata a poznati su po svojoj moći da obogaćuju sam...
Mini kruške u sirupu 420g/ 210g (6/7/8 kom u lim.)
Male su, slatke i mirisne. Plod im je oguljen, čvrst i s peteljkom. Bogatog su voćnog okusa a idealne su u pripremi slastica ili rezane na četvrtine i servirane u čaši s ohlađenom viljamovkom.
Meso rakovice – grancigula 170g/121g
Meso rakovice, grancigula ili crab meat. Crvenkasto bijele boje, pažljivo očišćena od ostataka raka i ljuskica. Konzervirana je u blagoj salamuri koji uz dodatak ribljeg temeljca postaje prava poslastica. Isprobali smo tri klasična recepta; na rižoto, u umaku od temeljca...
Krema Choco Mousse 1000g
Ova mješavina dodavanjem hladnog mlijeka i kratkim miksanjem pretvara se u mekani, lagani i pjenasti mousse. Dovoljno je reći da nakon pripreme kuhinja još dugo i neodoljivo miriše po najukusnoj čokoladi. Priprema je jednostavna bez termičke obrade. 250 grama praška...

















