- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Confit crvene cherry rajčice Pomotto 770g/450g
Confit crvene cherry rajčice Pomotto 770g/450g
Pomotto je confit crvenih cherry rajčica, dugo kuhane i na kontroliranoj temperaturi, oguljene i konzervirane u ulju, bez dodataka, i bojila. Cijele, bez kore i izduženog oblika karakteriziraju je slatke note te meka i mesnata konzistencija. Zbog svoga širokog raspona pripreme mogućnosti korištenja su zapravo beskrajne, od pripreme gurmanskih sendviča, primjerice s povrćem na žaru i kozjim sirom, pizza i focaccia, predjela, složenih tjestenina ili salata. Proizvod pruža mnoga rješenja za pripremu vegetarijanskih jela i bruschetta. Pomotto je dostupan u pakiranju od 770 g u kojemu se nalazi otprilike 65 komada confit cherry rajčica.
Model: 683
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: pizzeria, rajčice, robo, tapas
Related Products
Bijeli španjolski grah 2500g/ 1500g
Grah je najpoznatija mahunarka. Neutralnog je okusa pa omogućuje niz kombinacija s različitim namirnicama i začinima. Bijeli španjolski grah poseban je po svojim velikim zrnima a idealna su za predjela, salate i kuhanje tradicionalnih jela cijeloga svijeta od meksičkog pečenog...
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Masline Taggiasche bez koštica u ekstra djevičanskom maslinovom ulju mala je, slatka talijanska maslina tamnocrvene boje i mirisnih voćnih nota. Ovu vrstu masline svakako ne treba posebno predstavljati jer svojom gastronomskom izvrsnosti spada u one namirnice koje jelima daje maštovitu...















