| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Ostalo konzervirano povrće
- Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Model: 221
Categories: Konzervirano povrće, Ostalo konzervirano povrće
Tags: bez glutena, paprika, pizzeria, robo, salata, tapas
Related Products
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.
Artičoke alla romana/ sa stabiljkom 750g/ 385g
Artičoke sa stabljikom kuhane s peršinom i češnjakom u suncokretovom ulju, spremne za konzumaciju. Tradicionalno jelo rimske kuhinje izvrsno nadopunjuju moderne ideje.
Crveni grah kidney 2500g
Upotreba crvenog graha u kulinarstvu je zaista svestrana. Može se koristiti u hladnim i toplim jelima. Dobro je poznat kao glavna namirnica popularnog chili-ja, a također se koristi u raznim složencima i salatama. Crveni grah je neizostavan sastojak dobro poznate...
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Šparoge zelene 660g/ 385g
Stabljika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...















