| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Cherry rajčice Datterini- svježe pakirane u soku 800g/ 480g
Cherry rajčice Datterini- svježe pakirane u soku 800g/ 480g
Datterini su male šljivolike rajčice, karakteristično su slatke, mirisne i bogatog ukusa. Nježne su, deblje kože i imaju manje sjemena, što znači više mesa. Poput rajčice, Datterini rajčice imaju visoku kiselost, koja dozrijeva u ukusnu slatkoću s višom razinom šećera od većine drugih sorti. Datterini rajčice su odlične za kuhanje, te su savršene za pripremu ukusnog umaka od rajčice s tjesteninom, povrćem, ribom, mesnim okruglicama i svježim sirom. Datterini rajčice bogate su mineralima, limunskom kiselinom i vitaminima A, B i C.
Model: 190
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: bez glutena, rajčice, robo
Related Products
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Chilli papričice- kolutići u ulju 750g/ 450g
Crvene boje i ljute arome, nose u sebi miris i okus šarmantnog kalabrijskog kraja. Koriste se u mnogim različitim jelima obogaćujući ih svojom intenzivnom pikantnošću. Kvalitetan, praktičan i svestran proizvod često je nadohvat ruke naših kuhara.
Kalamon masline 820g/ 500g
Kalamon su poznate grčke masline, koje su dobile ime po gradu Kalamata u kojem se uzgajaju i proizvode. Radi se o crnim maslinama bademastog oblika. Mekane su i imaju specifičan intenzivan okus. Neizostavni su sastojak grčke salate, ali i ostalih...
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Masline Taggiasche bez koštica u ekstra djevičanskom maslinovom ulju mala je, slatka talijanska maslina tamnocrvene boje i mirisnih voćnih nota. Ovu vrstu masline svakako ne treba posebno predstavljati jer svojom gastronomskom izvrsnosti spada u one namirnice koje jelima daje maštovitu...
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...

















