| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Cherry rajčice Datterini- svježe pakirane u soku 800g/ 480g
Cherry rajčice Datterini- svježe pakirane u soku 800g/ 480g
Datterini su male šljivolike rajčice, karakteristično su slatke, mirisne i bogatog ukusa. Nježne su, deblje kože i imaju manje sjemena, što znači više mesa. Poput rajčice, Datterini rajčice imaju visoku kiselost, koja dozrijeva u ukusnu slatkoću s višom razinom šećera od većine drugih sorti. Datterini rajčice su odlične za kuhanje, te su savršene za pripremu ukusnog umaka od rajčice s tjesteninom, povrćem, ribom, mesnim okruglicama i svježim sirom. Datterini rajčice bogate su mineralima, limunskom kiselinom i vitaminima A, B i C.
Model: 190
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: bez glutena, rajčice, robo
Related Products
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Kapari sa peteljkom u octu 540g
Zahvaljujući očuvanju stabljike izvrsne su za finger food, predjela i grickalice ili možete uživati u njima uz aperitive. Uz voćnu svježinu kaparuni su prepoznatljivog okusa i mirisa, a idealni su za ukrašavanje glavnih jela od mesa ili ribe. Često serviraju...
Zelene masline cijele- gigant 2600g/ 1600g
Kvalitetne zelene masline sa košticom u laganoj salamuri. Zdravih plodova, tvrde i karakteristično kiselkasto-slanog ukusa.
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...

















