| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Artičoke
- Artičoke alla romana/ sa stabiljkom 750g/ 385g
Artičoke alla romana/ sa stabiljkom 750g/ 385g
Artičoke sa stabljikom kuhane s peršinom i češnjakom u suncokretovom ulju, spremne za konzumaciju. Tradicionalno jelo rimske kuhinje izvrsno nadopunjuju moderne ideje.
Related Products
Miješane gljive al naturale 800g/ 500g
Vrganji, vitičarke, bukovače, nameko i šitaki čine selektiranu mješavinu gljiva. Zapravo ovo je jedan od naših popularnijih proizvoda jer se radi o miksu kvalitetnih i ukusnih gljiva koje su konzervirane u blagoj salamuri ali i sa vrlo zahvalnom primjenom. Rižoto...
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Kapulice crvene u vinskom octu 2500g/ 1500g
Crvene izdužene kapulice prirodno su slatke, a bojom i izgledom dominiraju na tanjuru. Kao namirnica izuzetno je svestrana u kombiniranju s mnogim jelima, od hladnih plata, ukusne dekoracije, priloga ili kao dio toplog jela na žlicu. Nekako podsjeća na stara...
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400. godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Kapulice u octu- perline 1650g/ 1000g
Čvrste i hrskave, ukusne i sočne kapulice u finom vinskom octu. Biserno su sitne su i baš zato su odlične za ukrašavanje malih sendviča, bruschetta ili canapea dok svojim svježim okusom mogu jednostavna jela pretvarati u fine zalogaje.


















