- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Deserti
- Amarena višnje s peteljkom u sirupu 890g/455g
Amarena višnje s peteljkom u sirupu 890g/455g
Višnja amarena bez koštice u tamnom, jako ukusnom sirupu koji barmeni i slastičari itekako znaju iskoristiti. Kvalitetnom proizvodnjom i pakiranjem višnje su zadržale svoj prirodni oblik.
Related Products
Krema Catalana (Crème Brûlée) 800g
Krema catalana priprema se i jede doslovce svugdje s malim izmjenama. U Francuskoj je to crème brulée, u Italiji crem caramel, u Španjolskoj crema catalana, kod nas rožata. Jedinstvene kreacije možete stvarati uz dodatke poput vanilije, ruma, svježe mente, limunove...
Friarielli – vrhovi mladih brokula u ulju 950g/600g
Ovaj ukusni napuljski specijalitet čine vrhovi mladih brokula u marinadi vinskoga octa, suncokretovog ulja i začina. Osim što se dobro slažu uz kratku tjesteninu dobro su poznate i kombinacije s kobasicama ili svinjetinom. Ipak, poznatiji su burgeri i napuljske pizze,...
Slanutak naturale (u salamuri) 2500g
Slanutak Robo u salamuri prirodno je konzervirana kvalitetna namirnica. Kremaste je strukture, blagog orašastog okusa i nešto krupnije kalibraže. Slanutak je jedna od čestih namirnica u prehrani vegetarijanaca. Od njega se rade grickalice i krekeri, salate, falafel kuglice, spremaju se slasni sendviči, kuhaju maneštre...
Krema od četiri vrste sira 800g
Cheddar, Ementaler, Parmigiano Reggiano i Fontina čine gustu ukusnu krema od četiri vrste sira. Složili smo se da je proizvod dobro osmišljen, a glavne su mu odlike mirisna aroma i jedinstvena receptura koja pruža jako fini, zanimljiv okus. Osim kao...
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Krema Panna Cotta 560g
Panna cotta jednostavan je desert sačinjen od nekoliko osnovnih sastojaka: mlijeka, slatkog vrhnja, šećera i želatine. Domovina panna cotte je Italija od kuda se ovaj kremasti desert proširio diljem svijeta i stekao planetarnu popularnost. Iako se može jesti iz posudice...






















