| brands | Furore |
|---|---|
| Pakiranje | 180 g |
- Home
- Riba, umaci i salse, specijaliteti
- Marmelada For Cheese Only
- Amarena Mustard sauce 180 g
Amarena Mustard sauce 180 g
Kombinira se uz topljive sireve, zapečeni sir sa kruhom.
Model: 8010
Categories: Marmelada For Cheese Only, Riba, umaci i salse, specijaliteti
Tags: furore, marmelade, marmelade za sireve, umaci, umaci za sireve
Related Products
Cheese dip 1000
Cheese dip umak srednje pikantan, ugodnog mirisa a okus podsjeća ne fine kremaste sireve. Puni okus se dobije kada se umak lagano zagrije a tekstura mu se mijenja u kremu. Hrskavi nachosi sa toplim umakom od sira i hladno pivo...
Salsa od sušenih rajčica 530g
Usitnjena sušena rajčica povezana sa uljem, inćunima, bosiljkom i češnjakom čine ovu ukusnu salsu idealnu za umake, focaccie, bruschette ili sendviče.
Tartufata 170g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Pomodoretta Napoli sauce 2600g
Fina i mirisna pulpa od rajčice začinjena maslinovim uljem, lukom, bosiljkom, češnjakom, raznim začinskim biljem i paprom. Umak ili šalša, gotov je proizvod, spreman za korištenje kakav jest i nudi mnoga rješenja u pripremi jela. Umak postaje još bogatijeg okusa...
Tartufata 500g
Tartufata Po originalnoj recepturi, nepromijenjenog okusa i kvalitete. Lareto tartufata zapanjujuća je mješavina crnih ljetnih tartufa, gljiva, crnih maslina, aromatičnog bilja i začina. Rezultat je niz snažnih i intenzivnih okusa koja se savršeno isprepliću s mnogim jelima oplemenjujući ih posebnim...
Jabuka sa Calvadosom 180 g
Maremlada od jabuke sa normandijskim calvadosom servira se sa polutvrdim sirevima. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve.













