| brands | DE NIGRIS |
|---|---|
| Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Aceto balsamico
- Aceto Basalmico Silver 250ml (Villa Grimelli)
Aceto Basalmico Silver 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena SILVER.
45% koncentriranog mošta od grožđa.
Ovaj dobro izbalansirani i kremasti balzamični ocat iz Modene savršen je za vaša glavna jela od mesa i ribe, poboljšavajući njihove okuse za optimalnu ravnotežu slatkog i kiselog.
Idealno za ribu, perad i povrće.
Categories: Aceto balsamico, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Tag: aceto balsamico
Related Products
Tortiglioni/ fusilli 500g
Al dente 10 minuta. Tortiglioni Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen 100% od talijanske pšenice prvog izbora. Oblik ove tjestenine savršen je za držanje bilo koje vrste začina, a njihova al dente konzistencija osvojit će vas na prvi...
Maslinovo ulje s aromom bijelog tartufa 250 ml.
Savršeno se isprepliće sa mnogim jelima i daje im prepoznatljiv okus bijelog tartufa. Međutim, njegova glavna uloga je moć da preuzme i prenese okus tartufa kroz druge komponente i time dade dodatnu dimenziju svojom mirisnom aromom.
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...
Brašno 00 za svježu i punjenu tjesteninu
Fino mljeveno brašno za svježu i punjenu tjesteninu tip 00. Prilikom izrade domaće tjestenine morate uzeti u obzir kvalitetu svih proizvoda. Pšenično brašno mora biti besprijekorne kvalitete koje pruža željenu konzistenciju tijesta, zadržavajući privlačan izgled i izražen okus a kod...













