- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Brašno
- 0 pizza – L’ORO D’IRPINIA – MOLINO SCOPPETTUOLO / NAPOLI – (hrskavije)
0 pizza – L’ORO D’IRPINIA – MOLINO SCOPPETTUOLO / NAPOLI – (hrskavije)
L’Oro d’Irpinia tip’0′ brašno je za prave znalce koji žele postići raskošni, krokantni i rustikalni rub pizze.
Po klasifikaciji malo ‘grublje’ sa većim udjelom ljuske pšenice koja raste na području Iripinie, regija Campania, Italija. Brašno je potpuno prirodno bez aditiva i suplementa proteina. Gluteni u blendu su iz pšenice i iznose 12.5% što daje izbalansiranu elastičnost tijesta i stabilnost kroz duži vremenski period. Snaga je W360 i najpogodnije je za ambijentalne fermentacije od 12 do 36 sati. Obzirom na granulaciju ovo brašno podnosi i veće hidracije.
Najbolji izbor brašna za pizzu na dostavi.
Model: 68
Categories: Brašno, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Related Products
Aceto Basalmico Platinum 250ml (Villa Grimelli)
Vrhunski Aceto Balsamico di Modena Platinum. 65% koncentriranog mošta od grožđa. Puke kapi ovog gustog, savršeno izrađenog balzamičnog octa iz Modene će eskalirati jednostavna jela, poput sladoleda, jagoda i odležanog sira do izvanredne gurmanske razine. Idealno za jagode, sladoled i...
Paccheri
U napuljskoj kuhinji paccheri postoje već dugo vremena. U prošlosti se smatrala tjesteninom za siromašne jer su komadi jako veliki i zasitni. Dakle, tek s malom količinom tjestenine mogli bi se zadovoljiti apetiti. Osim toga, ovo je bila jeftina hrana...
Kruh za bruschette 400g
Kruh s maslinovim uljem za velike bruschette. Pakiranje sadrži 4 feta (jedna 100 gr). Idealano za pripremu odličnih bruschetta, brzi i zgodan snack za aperitive ili topla predjela. U kombinaciji s različitim kremama, mozzarellom, povrćem, gljivama, sušenim rajčicama, maslinama, pršutom...
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...
Elicoidali/ makaroni
Kao i mnogi oblici tjestenine, naziv elicoidali potječe od samog oblika. Talijanska riječ 'elica' prevodi se kao spirala. Teško je doći do podataka o podrijetlu ove tjestenine, ali najvjerojatnije je kao i mnoge druge vrste sušene tjestenine potjeće iz regije...
Spaghetti (Ø 1,70mm ), 500g
Al dente 8 minuta. Spaghetti Pastificio Di Martino su vrlo kvalitetan proizvod, 100% talijanska pšenica. Klasični špaghetti, duljine oko 25 centimetara i promjera oko 1,7 milimetara. Kad je riječ o špaghettima, svakako su najpopularniji recepti na bazi rajčice i bosiljka,...













