| brands | ROBO |
|---|---|
| Pakiranje | 8 komada / karton |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Njoki Chicche di patate 1000 g.
Njoki Chicche di patate 1000 g.
Mini svježi njoki ili chicche di patate napravljeni su od 80% krumpira i zero-zero brašna za svježu tjesteninu. Na našim kuharskim radionicama napravili smo desetke recepata koji su uvijek postigli dobre komentare. Uvijek iznova oduševe atraktivnim izgledom na tanjuru ali i jednostavnom pripremom. Upute za kuhanje su 3 minute ali ih se može i skuhati u umaku. Kao samostalno jelo u bezbrojnim kombinacijama ili kao prilog mini njoki su uvijek dobra ideja!
Related Products
Grissini sa maslinovim uljem 450g (25 x 18g)
Grissini sa maslinovim uljem i zrnima soli.
Umak od vrhova šparoga 500g (bez glutena)
Ukusna bezglutenska krema od svježih šparoga visoke kvalitete karakterističnog okusa i mirisa čija je sezona od ožujka pa sve do lipnja. Umak sadrži vrhove šparoga, a idealna je baza za pripremu jela od tjestenine, ukusnih preljeva mesnih jela, dekoriranje pizza...
Spray za podmazivanje kalupa 500ml
Koristan sprej sadrži mješavinu biljnih ulja koja omogućuju lako uklanjanje pripremljene hrane pečene u kalupu, tavi i drugim površinama. Jednostavna primjena, higijenski i ne utječe na okuse. Sastojci: biljna ulja ( uljane repice, sjemenki grožđa i palmino ulje u različitim...
Tuna komadi naturale 1730g/ 1250g
Tražite kvalitetnu i ukusnu tunu za paštete? Kvalitetan način proizvodnje garantira proizvod punog okusa koji ga čini idealan za izradu pašteta, namaza za sendviče, tapase i punjenja, hladne salata i tople umake za tjesteninu. Kako je tuna Robo bogatog okusa...
Krema od četiri vrste sira 800g
Cheddar, Ementaler, Parmigiano Reggiano i Fontina čine gustu ukusnu krema od četiri vrste sira. Složili smo se da je proizvod dobro osmišljen, a glavne su mu odlike mirisna aroma i jedinstvena receptura koja pruža jako fini, zanimljiv okus. Osim kao...
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli Gran Reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvjetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...



















