Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Listovi kapara savršeno idu uz bruskete, kanape sendviči, tjestenina s plodovima mora, kozice, škampi, zatim ribe poput tune, bonide, skuše i sabljarke. Volumen: 210ml
Ova izvanredna mješavina origana, vriska, maslinovog ulja, mirte i sezama stvara neodoljivu harmoniju okusa i mirisa. Dodajte magiju svakom jelu s ovim egzotičnim začinom koji će transformirati vaše kulinarsko iskustvo. Sa svakim zalogajem, osjetit ćete bogatstvo Mediterana i egzotične note...
Doživite bogatstvo okusa uz naš tahini, idealan za raznovrsne kulinarske kreacije - od kremastih namaza i aromatičnih umaka do inovativnih slanih i slatkih delicija. Pažljivo odabrane sezamove sjemenke najviše kvalitete daju mu prepoznatljivu glatku teksturu i puninu okusa koja se...
Dalmatinski luk ukiseljen u kvasini. Izrađeno po tradicionalnoj recepturi. Ovaj spoj idealan je dodatak za mesne nareske, sireve i hladne plate. Volumen: 720ml