Pastificio Temporin. Obiteljska proizvodnja tjestenine osnovana 1964.godine u Lugagnanu, malom selu u pokrajini Verona. Tjesteninu koju proizvodi obitelj Temporin napravljena je sa svježim jajima i semolina brašnom. Rok trajanja je četiri mjeseca od datuma proizvodnje. Neto težina: 1000g Vrjeme kuhanja...
Listovi kapara savršeno idu uz bruskete, kanape sendviči, tjestenina s plodovima mora, kozice, škampi, zatim ribe poput tune, bonide, skuše i sabljarke. Volumen: 210ml
Sirup od divlje bazge savršen je izbor za koktele, hugo, spritz od cvjetova bazge, gin & tonic, posebno deserti poput panna cotte, slastičarske kreme i sl. Volumen: 750ml
ZA'ATAR – kombinacija začina i trava Bliskog Istoka Autentična mješavina timijana, sezama i sumaka donosi prepoznatljive okuse Bliskog Istoka u svaki jelovnik. Idealan za salate, jaja, sireve, piletinu, povrće, peciva i kruh, Za'atar podiže okus i najjednostavnijih jela. Savršen je...
Ova izvanredna mješavina origana, vriska, maslinovog ulja, mirte i sezama stvara neodoljivu harmoniju okusa i mirisa. Dodajte magiju svakom jelu s ovim egzotičnim začinom koji će transformirati vaše kulinarsko iskustvo. Sa svakim zalogajem, osjetit ćete bogatstvo Mediterana i egzotične note...