- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Brašno
- 0 pizza – L’ORO D’IRPINIA – MOLINO SCOPPETTUOLO / NAPOLI – (hrskavije)
0 pizza – L’ORO D’IRPINIA – MOLINO SCOPPETTUOLO / NAPOLI – (hrskavije)
L’Oro d’Irpinia tip’0′ brašno je za prave znalce koji žele postići raskošni, krokantni i rustikalni rub pizze.
Po klasifikaciji malo ‘grublje’ sa većim udjelom ljuske pšenice koja raste na području Iripinie, regija Campania, Italija. Brašno je potpuno prirodno bez aditiva i suplementa proteina. Gluteni u blendu su iz pšenice i iznose 12.5% što daje izbalansiranu elastičnost tijesta i stabilnost kroz duži vremenski period. Snaga je W360 i najpogodnije je za ambijentalne fermentacije od 12 do 36 sati. Obzirom na granulaciju ovo brašno podnosi i veće hidracije.
Najbolji izbor brašna za pizzu na dostavi.
Model: 68
Categories: Brašno, Tjestenine, riža, brašno, ulje
Related Products
Bucatini (Ø 2,70 mm ), 500g
Al dente 10 minuta. Bucatini iz Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen od 100% talijanske pšenice prvog izbora. Zahvaljujući pažljivom odabiru sirovina i desetljećima iskustva u obradi tjestenine, ovi se Bucatini ističu svojom konzistencijom, mirisom te jedinstvenim i...
Tortiglioni/ fusilli 500g
Al dente 10 minuta. Tortiglioni Pastificio Di Martino vrlo su kvalitetan proizvod, napravljen 100% od talijanske pšenice prvog izbora. Oblik ove tjestenine savršen je za držanje bilo koje vrste začina, a njihova al dente konzistencija osvojit će vas na prvi...
Vermicelli/ spaghetti (Ø 2,10mm), 500g
Al dente 10 minuta. Dugi format sličan špaghetti, karakteriziran debljim promjerom i vrlo drevnim podrijetlom. Zahvaljujući svojoj svestranosti, Vermicelli su pogodni za najrazličitije kombinacije, a također se dobro slažu s brzim i tradicionalnim začinima talijanske kuhinje poput klasičnog umaka od...
Riža arborio- superfino 1000g
Nazvana po gradiću u Piemonteu oko kojeg se uzgaja, Arborio je najčešće korištena riža za rižoto i daje vrlo kremaste rezultate, s mekim zrnima. Karakteristike Robo Arborio riže čine veliko zrno koje je pažljivo oguljeno i nježno brušeno, lijepe bijele...
Orecchiette
Orecchiette ili male uši, tipičan su oblik tjestenine iz Puglie, prepoznatljive kulinarske regije jugoistočne Italije. Male uši ili šeširići prije su se valjali ručno. Oblik je nastao tako što se tijesto za tjesteninu izreže na male komadiće te se nožem...
Linguine/ bavette (1,55mm), 500g
Al dente 9 minuta. Linguine Pastificio Di Martino savršen su izbor za sve ljubitelje talijanske kuhinje koji traže proizvod visoke kvalitete, u potpunosti napravljen od talijanske pšenice. Di Martino Linguine napravljeni su od najboljih sastojaka, od odabira žitarica do obrade....














