brands | ROBO |
---|---|
Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Zelene rajčice četvrtine u ulju 750g/ 450g
Zelene rajčice četvrtine u ulju 750g/ 450g
Rajčice se beru dok su još zelene, režu se na četvrtine i blago suše u posebnim uvjetima. Aromatiziraju se u sunckretovom ulju sa dodatkom peršina, soli, češnjaka, bosiljka i čilia. Njihova velika vrijednost sastoji se od jakog okusa i istodobno bogatog mediteranskim mirisima, što ih čine lako kompatibilnim u raznim pripremama. Zelene rajčice zahvalno nadopunjuju brigu o izgledu i kvaliteti predjela, savršeno se slažu u salatama, na pizzama, u quichu ili na bruschettama.
Model: 11024
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: bez glutena, pizzeria, rajčice, robo, salata, tapas
Related Products
Belle di cerignola masline 1550g/ 950g
Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.
Crveni grah kidney 2500g
Upotreba crvenog graha u kulinarstvu je zaista svestrana. Može se koristiti u hladnim i toplim jelima. Dobro je poznat kao glavna namirnica popularnog chili-ja, a također se koristi u raznim složencima i salatama. Crveni grah je neizostavan sastojak dobro poznate...
Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g.
0 out of 5
0 review(s)Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g.
Crne sitne kalabrijske masline sa sjemenom koromača obogačene extradjevičanskim maslinovim uljem daje 'život ovoj posebnoj deliciji. Začinjen i snažnog okusa, savršen namaz za toast, sendviče ili bruschette.
Namaz od zelenih maslina 530g.
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na padinama Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvere ili ga poslužite uz selekciju...
Artičoke mignon u ulju 760g/ 450g
Ovi komadi veličine zalogaja istovremeno su nježni i savršeno začinjeni. Jako su ukusne i pune okusa poput svježe pripremljenih artičoka. Često se konzumiraju u vinskim barovima uz sireve ili za sve popularnije tapase i zahvalno se nadopunjuju sa drugim namirnicama....
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.