brands | ROBO |
---|---|
Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Polusušene žute cherry rajčice u ulju 750g/ 450g
Polusušene žute cherry rajčice u ulju 750g/ 450g
Ova posebna sorta žute rajčice Piennolo Vezuva raste zajedno sa aromatičnim travama. Ima visok sadržaj šećera, vitamina i aromatskih komponenti koja su tri puta veća nego kod crvene rajčice. Izrezane na pola, sušene i začinjene s malo soli, češnjaka i svježeg bosiljka te konzervirane u suncokretovom ulju čine zajedno ovu posebnu kulinarsku namirnicu. U gastronomskoj razini žuta rajčica dokazala je svoju sposobnost u poboljšanju okusa mnogih jela, dobro se slaže s ribom, plodovima mora, u raznim salatama i umacima ili na pizzi. Predlažemo vam da je iskušate u pripremi tjestenine sa školjkama.
Model: 286
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: bez glutena, couver, pizzeria, rajčice, robo, salata, tapas
Related Products
Taggiasche masline bez koštice u salamuri 984g/ 650g
Vrsta ligurijskih maslina koja se idealno slažu uz aperitive, dodaju umacima ili prate glavna jela. Često se slaže u selekcijama sa zelenim gigant i crnim maslinama. Šarene su i ukusne, kod nas ih prepoznaju pod imenom Talijanke.
Taggiasche masline bez koštice u ulju 900g/ 650g
Masline Taggiasche bez koštica u ekstra djevičanskom maslinovom ulju mala je, slatka talijanska maslina tamnocrvene boje i mirisnih voćnih nota. Ovu vrstu masline svakako ne treba posebno predstavljati jer svojom gastronomskom izvrsnosti spada u one namirnice koje jelima daje maštovitu...
Artičoke srce u salamuri 2500g/ 1350g
Od odabranih svježih artičoka kojima su uklonjeni tvrdi listovi ostaje najukusniji dio, a to je njezino srce koje se pakira u salamuru. Idealna su za bilo koju svrhu, a savršeno će zamijeniti svježe artičoke. Od njih se rade odlični umaci,...
Šparoge zelene 660g/ 385g
Stabijika im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka, a najviše nas je oduševio umak...
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Namaz od zelenih maslina 530g
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na plodnim padinama sicilijanskog vulkana Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvert ili ga...