brands | ROBO |
---|---|
Pakiranje | 6 komada / karton |
- Home
- Konzervirano povrće
- Crveni program - rajčice
- Pasirana rajčica 2550g premium- 1.klasa
Pasirana rajčica 2550g premium- 1.klasa
Pasirana rajčica Robo dobivena je od 100% talijanski svježih i zrelih rajčica. Rajčice su obrađene do kremaste teksture u gustu passatu punog okusa.
Model: 10040
Categories: Crveni program - rajčice, Konzervirano povrće
Tags: bez glutena, pizzeria, rajčice, robo
Related Products
Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
0 out of 5
0 review(s)Kapulice Borettane u aceto balsamico octu 840g/ 450g
Iz drevne tradicije potječe recept u kojem se kombinira najbolji luk s Modena aceto balsamicom. Ovaj mali luk dobio je ime po Borettu, gradu u provinciji Reggio Emilia u kojem se uzgaja od 1400te godine. Ohlađen, užitak je za nepce!...
Kalamata masline 820g/ 500g
Kalamata su poznate grčke masline, koje su dobile ime po gradu u kojem se uzgajaju i proizvode. Radi se o crnim maslinama bademastog oblika. Mekane su i imaju specifičan intenzivan okus. Neizostavni su sastojak grčke salate, ali i ostalih u...
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g.
0 out of 5
0 review(s)Namaz od crnih kalabrijskih maslina 530g.
Crne sitne kalabrijske masline sa sjemenom koromača obogačene extradjevičanskim maslinovim uljem daje 'život ovoj posebnoj deliciji. Začinjen i snažnog okusa, savršen namaz za toast, sendviče ili bruschette.
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.
Šparoge zelene 700g/ 385g
Stabiljka im je meka i nježna ali neodoljivo ukusna bez osjeta kiselina. Zbog toga ove vrste šparoga iznimno su cijenjene u kulinarstvu. Osim u hladnim predjelima uživali smo u njima u pripremanju raznih umaka a najviše nas je oduševio umak...