brands | La Nicchia |
---|
- Home
- Konzervirano povrće
- Kapari
- Hrskavi kapari– sušeni 280g
Hrskavi kapari– sušeni 280g
Kapari su svi iste, pažljivo odabrane veličine kako bi proizvod postigao ravnomjernu konzistenciju. Kapari su probrani i osušeni na suncu, a zatim sušeni u dehidratoru kako bi dobili hrskavost što je potpuno neuobičajeno za kapare. Izvrsna zabava za ukrašavanje jela od ribe, mesa i tjestenine. Također je pogodno za grickanje kao predjela.
Model: NCC1062
Categories: Kapari, Konzervirano povrće
Tags: bar, bez glutena, kapari, LaNicchia, pizzeria, tapas
Related Products
Belle di cerignola masline 1550g/ 950g
Vrlo ukusne, velikog ploda oblika šljive porijeklom iz regije Puglia. Svijetle zelene boje i izrazito svježeg ukusa.
Kapulice crvene u vinskom octu 2500g/ 1500g
0 out of 5
0 review(s)Kapulice crvene u vinskom octu 2500g/ 1500g
Crvene izdužene kapulice prorodno su slatke a bojom i izgledom dominiraju na tanjuru. Kao namirnica izuzetno je svestrana u kombiniranju sa mnogim jelima, od hladnih plata, ukusne dekoracije, priloga ili kao dio toplog jela na žlicu. Nekako podsjeća na stara...
Namaz od zelenih maslina 530g.
Jabučni ocat, ulje i sol u odličnoj recepturi sa selektiranim i mljevenim maslinama. Maslina nocellara uzgaja se na padinama Etne a ovaj namaz čine neodoljiv i pogodan za jela uz kruh, razne tapase i couvere ili ga poslužite uz selekciju...
Artičoke srca grillana u ulju 750g/ 450g
0 out of 5
0 review(s)Artičoke srca grillana u ulju 750g/ 450g
Od branja do čišćenja i pripreme za grillanje sve se radi ručno. Rezaultat je ukusno srce artičoke punog i pomalo slatkastog okusa. Često se servira kao prilog uz meso sa žara ili kao komponenta složenijih salata.
Zeleni papar u salamuri 740g/ 400g
Zeleni papar dobivamo tako što se plod (zrno) papra bere prije samog sazrijevanja pri čemu mu ostaje zelena boja. Zeleni papar se konzervira u salamuri i tako zadržava svoju posebnu ugodnu aromu. Biftek se često poslužuje s nekom vrstom umaka,...
Kapari usoljeni 1000g
Na Sredozemlju se najčešće upotrebljavaju samo usoljeni kapari koji imaju pravu, izvornu aromu. Prije upotrebe treba ih dobro isprati kako jelo ne bi bilo preslano. Kapari se dodaju uvijek pri kraju kuhanja jer u suprotnome gube na aromi.