brands | ANTICO FORNO |
---|---|
Pakiranje | 1 kutija 2,88 kg |
- Home
- Tjestenine, riža, brašno, ulje
- Kruh i grissini
- Grissini torinesi 2880g (240pvc * 12g)
Grissini torinesi 2880g (240pvc * 12g)
Originalni tanki grissini torinesi, svježi i hrskavi.
Related Products
Riža carnaroli- superfino 1000g
Carnaroli je sorta riže bijelog dugog zrna, pomalo orašastog okusa i ne pretvrda. Najpoznatija karakteristika Robo riže je njezina iznimna sposobnost puštanja škroba i stvranje kremoznosti. Prilikom kuhanja može apsorbirati veću količinu tekućine dok zrna ravnomjerno bubre i ne raskuhavaju...
Umak od vrhova šparoga 540g (bez glutena)
0 out of 5
0 review(s)Umak od vrhova šparoga 540g (bez glutena)
Ukusna bezglutenska krema od svježih šparoga visoke kvalitete karakterističnog okusa i mirisa čija sezona od ožujka pa sve do lipnja. Umak sadrži vrhove šparoga a idealna je baza za pripremu jela od tjestenine, pripremu preljeva mesnih jela, dekoriranje pizza i...
Papričice punjene ricotta sirom i kaparom 1000 – (cca 48 kom)
0 out of 5
0 review(s)Papričice punjene ricotta sirom i kaparom 1000 – (cca 48 kom)
Čvrste i sočne pri zagrizu sa mekanim i ukusnim punjenjem od ricotta sira i kaparom. Mali zalogaji pripremljeni od jedne vrste namirnica koji okusom i izgledom obogaćuju one bites ponudu predstavljaju nepogrešiv odabir za samostalno serviranje dok su varijacije pripreme...
Mini jabuke u sirupu 425g /213g (13/14 kom. u lim.)
0 out of 5
0 review(s)Mini jabuke u sirupu 425g /213g (13/14 kom. u lim.)
Savršenog izgleda mini jabuke pakirane su u balgo zaslađenoj vodi.
Spray za podmazivanje kalupa 500ml
Koristan sprej sadrži mješavinu biljnih ulja koja omogućuju lako uklanjanje pripremljene hrane pečene u kalupu, tavi i drugim površinama. Jednostavna primjena, higijenski i ne utječe na okuse. Sastojci: biljna ulja ( uljane repice, sjemenki grožđa i palmino ulje u različitim...
Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
0 out of 5
0 review(s)Riža carnaroli- riso buono gran reserva 1000g
Carnaroli gran reserva je riža koja prolazi proces sazrijevanja od dvije godine u silosima u posebno kontroliranim uvijetima. Talijani su sortu carnaroli počeli odležavati radi važnih promjena. Teksturu i okuse rižota diže na novu gastronomsku razinu. Odležana riža tijekom kuhanja...