Furore dolazi iz Vorarlberga, najmanje austrijske pokrajine koja se smjestila na samom zapadu, uz granicu s Njemačkom, Švicarskom i Lihtenštajnom. U umacima se koristi samo voće i sastojci iz kontroliranog uzgoja, proizvodi su vrhunske kvalitete i ne proizvode se u masovnoj proizvodnji. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve.
PROIZVODI
Zelena smokva gourmet sauce 180g/ 1300g
Idealno se slažu sa tvrdim i polutvrdim sirevima.
Rajčica Mustard Sauce 180g
Poslužiti sa Mozzarellom i kremastim sirevima
Jabuka sa Calvadosom 180 g
Maremlada od jabuke sa normandijskim calvadosom servira se sa polutvrdim sirevima. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve.
Naranča Mustard sauce 180g
Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima s plemenitom plijesni.
Amarena Mustard sauce 180 g
Kombinira se uz topljive sireve, zapečeni sir sa kruhom.
Smokva sa crnom bazgom sauce 180g
Kombinira se uz tvrde i polutvrde sireve.
Jabuka & Brusnica gourmet sauce 160g, 1300g
Idealno se slaže sa topljivim sirevima, mekim sirevima, Wiener schnitzel.
Jabuka & Nar gourmet sauce 180g
Jabuka & nar for cheese only! Za meke i topljive sireve. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve. Idealno se kombinira sa topljivim i mekim sirevima.
Marelica sa bademima gourmet souce 250 g, 1300 g
Idealno se slaže uz Feta sir, Kozje sireve, tvrde i polutvrde sireve.
Kruška mustarda sauce 250g
Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima s plemenitom plijesni.
Grožđe mustard sauce 250g
Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima sa plemenitom plijesni.
Paprika & Chilli mustard sauce 250g, 1300g
Kombinira se sa tvrdim i polutvrdim sirevima, mekim sirevima.
Dunja sa sezamom sauce 250g, 1300g
Idealno se slaže sa tvrdim i polutvrdim sirevima.