Furore dolazi iz Vorarlberga, najmanje austrijske pokrajine koja se smjestila na samom zapadu, uz granicu s Njemačkom, Švicarskom i  Lihtenštajnom. U umacima se koristi samo voće i sastojci iz kontroliranog uzgoja, proizvodi su vrhunske kvalitete i ne proizvode se u masovnoj proizvodnji. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve.

PROIZVODI

Jabuka sa Calvadosom 180 g

Maremlada od jabuke sa normandijskim calvadosom servira se sa polutvrdim sirevima. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve.

Naranča Mustard sauce 180 g

Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima s plemenitom plijesni.

Amarena Mustard sauce 180 g

Kombinira se  uz topljive sireve, zapečeni sir sa kruhom.

Jabuka & Brusnica gourmet sauce 160 g, 1300 g

Idealno se slaže sa topljivim sirevima, mekim sirevima, Wiener schnitzel.

Jabuka & Nar gourmet sauce 180 g

Jabuka & nar for cheese only! Za meke i topljive sireve. Originalnost, kvaliteta i regionalnost osigurali su im niz prestižnih nagrada dok istovremeno Furore marmelade postaju sinonim za najbolje umake za sireve. Idealno se kombinira sa topljivim i mekim sirevima.

Kruška mustarda sauce 250 g

 Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima s plemenitom plijesni.

Grožđe mustard sauce 250 g

Idealno se slaže sa mekim sirevima i sirevima sa plemenitom plijesni.

Steak Sauce Furore 310 g

Dobar odrezak postaje još bolji samo kada se spari s izvrsnim umakom. Steak sauce Furore, idealno pikantan, na početku dominira papar, kasnije se sjedinjuju hren, celer, rajčica, naranča. Zaokruženog je i svježeg okusa a gustoće poput marmelade.
Loading...